Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag een toenemende kans op een bui

Gepubliceerd: Woensdag 07 november 2018 06:07

Het WEEFF weerbericht met vandaag een toenemende kans op een bui

WESTFRIESLAND - Woensdag is het aanvankelijk zonnig. Later op de ochtend neemt, van het zuidwesten uit, de bewolking toe. Aan het begin van de middag begint het in het zuidwesten nu en dan te regenen. Later op de middag en woensdagavond is dat ook elders het geval. Met maximaal 13 tot 15 graden blijft het zacht weer. De wind ruimt naar het zuiden en is matig, in de kustgebieden en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Donderdag krijgen we te maken met de invloed van een hogedrukgebied boven Duitsland. Na een grijze start breekt vanuit het zuidwesten snel de zon door. In de middag wisselen zon en stapelwolken elkaar af en blijft het droog. De wind draait naar het zuidoosten en is slechts zwak tot matig. Met 12-14 graden blijft het zacht voor november.

Vrijdag is het wisselend bewolkt met in het westen meer ruimte voor de zon dan in het oosten. In het uiterste oosten is kans op een spat regen. In de avond neemt vanuit het zuidwesten de kans op regen toe en kan het vooral aan de kust hard waaien. Het wordt dan 11-14 graden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services