Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag een toenemende kans op regen

Gepubliceerd: Maandag 07 januari 2019 06:12

Het WEEFF weerbericht met vandaag een toenemende kans op regen

WESTFRIESLAND - Vandaag begint met droog, maar bewolkt en nevelig weer. In de middag neemt de kans op regen toe en tijdens de avonduren volgen er buien. De zuidwestenwind wordt vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig. Maandagavond een naar west tot noordwest ruimende wind, aan zee en op het IJsselmeer aanwakkerend tot hard en bij Texel stormachtig met kans op zware windstoten.

Dinsdag wordt een onstuimige dag met in de kustgebieden een harde tot stormachtige noordwestenwind en zware windstoten van circa 90 km/uur. Aan de noordkust kan het dinsdagochtend en aan het begin van de middag zelfs tijdelijk stormen (9 Bft.) en is kans op windstoten tot 100 km/uur. In de loop van de middag neemt de wind langzaam iets af, maar de noordkust houdt tot in de avond een harde tot stormachtige wind.
 
Het wordt dinsdag 8-9 graden en het weerbeeld bestaat naast veel wind uit een mix van buien en opklaringen. In de loop van de middag zet de temperatuur vanuit het noorden een daling in.
 
In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 0-3 graden. In de kustgebieden blijft de temperatuur iets hoger. Tijdens buien is kans op winterse neerslag.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services