Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag een uitzondelijke warme dag voor de tijd van het jaar

Gepubliceerd: Zaterdag 13 oktober 2018 05:02

Het WEEFF weerbericht met vandaag een uitzondelijke warme dag voor de tijd van het jaar

WESTFRIESLAND - Vandaag is het overwegend meest zonnig en uitzonderlijk warm met maxima tussen 23 en 26 graden. De zuidenwind is matig, aan zee vrij krachtig. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar een graad of 15.

Zondag begint overwegend zonnig en in de middag loopt de temperatuur op naar een graad of 22 maar dan komen er vanuit het zuidwesten de eerste wolkenvelden ook al binnendrijven. Zondagavond neemt de kans op een bui toe.

Maandag is het grijs met zo nu en dan wat lichte regen of motregen. In de middag wordt het in het westen zo goed als droog en breekt geleidelijk de zon door, een zwakke tot matige wind voert koele lucht aan. Het wordt zo’n 16 graden. In de avond wordt het droog en zijn er steeds meer heldere perioden. In de nacht naar dinsdag wordt het veel frisser met een graad of 12.

Dinsdag is een droge maar wel bewolkte dag en met 17 graden nog boven normaal warm, de dagen daar na neemt de onstabiliteit verder toe en kan er woensdag weer een enkel spatje regen gaan vallen. Met 16 graden en een zuidwestelijke wind is het gedaan met de zomerse temperaturen.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services