Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag een zonnige maar frisse dag

Gepubliceerd: Zaterdag 17 november 2018 06:09

Het WEEFF weerbericht met vandaag een zonnige maar frisse dag

WESTFRIESLAND - Waar het gisteren de zon niet lukte om de nevel helemaal op te lossen hebben wij vandaag wel te maken met een vrij zonnige dag waarbij de middagtemperatuur gaat oplopen tot maximaal een graad of 8. De wind waait uit het oosten en is matig, 3Bft,  van kracht. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 0 graden en kan het in de vroege ochtend zelfs even gaan vriezen.

Zondag ook een dag met veel zon, een middagtemperatuur van 7 graden en een oostelijke/noordoostelijke wind die matig van kracht is. Tegen het einde van de middag komt er meer bewolking binnendrijven en deze breiden zich in de nacht naar maandag verder uit waardoor de nachttemperatuur  niet verder daalt dan naar een graad of 4.

Vanaf maandag is er meer bewolking maar gaat de temperatuur ook een flinke stap terug doen, maandag 6 graden overdag en in de nacht naar dinsdag 2 graden. Dinsdag en woensdag hooguit een graad of 4 bij een vrij krachtige oostelijke/noordoostelijke wind waardoor het guur gaat aanvoelen en woensdag kan er zelfs wat (natte) sneeuw gaan vallen.

De rest van de week blijft het  wisselvallig met bewolking en ook zonnige perioden, de temperatuur schommelt rond de 3 graden overdag en rond of net onder het vriespunt in de nachten.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services