Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag eerst nog een bui later opklaringen

Gepubliceerd: Maandag 17 december 2018 05:24

Het WEEFF weerbericht met vandaag eerst nog een bui later opklaringen

WESTFRIESLAND - Maandagochtend regent het. Later klaart het op. De temperatuur komt uit op 6 tot 7 graden en de naar west ruimende wind is matig van sterkte.

Morgen is het overdag droog. Er zijn veel wolkenvelden met vooral in het zuiden kans op een beetje zon. In het noorden is het nevelig. Het wordt 5 graden in het noordoosten, 7 in het midden en de Randstad. In het zuiden en zuidwesten kan het 8 graden worden.

In de avond wordt de bewolking langzaam dikker. In Zeeland kan het een beetje regenen en later op de avond is in het westen kans op wat neerslag. In de nacht naar woensdag trekt vanuit het westen een regengebied over het land. De temperatuur daalt naar 2-3 graden in het oosten en 4-6 graden in het westen. Met de komst van de regen kan de temperatuur in het oosten een graadje stijgen.

Woensdag valt in de ochtend vooral in het oosten nog wat regen. In het westen wordt het overwegend droog. In de middag is het op een enkele lichte bui na droog. Een groot deel van de tijd is het bewolkt, maar zo nu en dan kan de zon zich kort laten zien. Met 7 graden in het noordoosten, tot ruim 9 graden in het zuiden en westen is het iets zachter dan normaal. Gewoonlijk is het halverwege december 5-6 graden.(Weeronline)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services