Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag eerst zon, later meer bewolking

Gepubliceerd: Dinsdag 12 februari 2019 06:10

Het WEEFF weerbericht met vandaag eerst zon, later meer bewolking

WESTFRIESLAND - Vandag trekken er wolkenvelden over die later op de dag wat dikker worden. Het blijft overdag nagenoeg overal droog en de zon laat zich evenmin onbetuigd. De temperatuur loopt op naar 8 tot 9 graden en de naar west tot zuidwest krimpende wind is zwak tot matig. In de nacht naar woensdag kan er wat motregen vallen.

Woensdag start in het noorden en midden van het land grijs en zeer lokaal valt een spatje motregen. In het zuiden is er af en toe ruimte voor de zon. Verder is het droog en later op de dag winnen opklaringen vanuit het zuidwesten langzaam terrein. Het wordt 8-9 graden en er staat een matige zuidwestenwind.

Donderdag blijft het droog en zijn er zonnige perioden. De maximumtemperatuur varieert van 8 graden op Texel tot 12 in Limburg. De zuidenwind is zwak tot hooguit matig en in de zon voelt het een klein beetje lente.

De dagen daarna blijft het rustig en droog weer met zonnige perioden en maxima rond 11 graden. In de nachten koelt het af tot rond het vriespunt met regionaal lichte vorst.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services