Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag enkele buien en redelijk wat wind

Gepubliceerd: Vrijdag 26 oktober 2018 05:02

Het WEEFF weerbericht met vandaag enkele buien en redelijk wat wind

WESTFRIESLAND - Vandaag is het eerst bewolkt met van tijd tot tijd regen. Vrijdagmiddag klaart het, van het noordwesten uit, op. Al vrij snel volgen er echter buien die in de kustgebieden van hagel en onweer vergezeld kunnen gaan. Het kwik bewandelt de omgekeerde weg: ’s ochtends en rond het middaguur is het nog 12 graden,

later in de middag koelt het af tot 8 graden. De wind waait aanvankelijk uit het westen tot zuidwesten. In de middag ruimt de wind naar west tot noordwest en neemt toe naar matig of vrij krachtig, aan zee naar krachtig en in de avond hard.

Zaterdag is er wat meer ruimte voor de zon maar ook dan vallen er regelmatig buien. Met 11 graden is het fris voor de tijd van het jaar en de matige wind waait uit het westen tot noordwesten. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar een graad of 2 en kan het plaatselijk glad gaan worden.

Zondag een dag met wat regen maar ook zonnige perioden en met een middagtemperatuur van 8 graden is het koud voor de tijd van het jaar. De wind is gedraaid naar het oonsten/noordoosten en er is zelfs kans op wat natte sneeuw. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 4 graden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services