Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag enkele buien en soms wat zon

Gepubliceerd: Donderdag 07 februari 2019 05:23

Het WEEFF weerbericht met vandaag enkele buien en soms wat zon

WESTFRIESLAND - Vandaag vallen er enkele buien, maar vooral in de middag laat de zon zich wat vaker zien en neemt de buiigheid af. De temperatuur loopt op naar een graad of 9. De zuidwestenwind is vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Korte tijd een stormachtige wind valt niet uit te sluiten. Verder in de kustgebieden windstoten tot 80-90 km/uur. Later op de middag neemt de wind af.

Vrijdag wordt een grijze dag met regelmatig lichte regen of motregen. Het is zacht voor de tijd van het jaar met een middagtemperatuur van 9 graden op de Wadden tot 11 in het zuiden. Gemiddeld komt de maximumtemperatuur begin februari uit op 5-7 graden.

Vrijdagavond en in de nacht naar zaterdag gaat het harder regenen. Daarbij kan het ook weer stevig waaien met aan de kust een stormachtige zuiden- tot zuidwestenwind.

Ook zaterdag is het onstuimig met in de kustgebieden een harde tot soms stormachtige zuidwestenwind. Er is een mix van buien en af en toe zon. Met 9 graden in het noordwesten en 11-12 graden in het zuiden, midden en oosten is de temperatuur opnieuw relatief hoog.

Zondag wordt het 8-11 graden. De wind waait nog steeds uit het zuidwesten en is nadrukkelijk aanwezig. Het weerbeeld bestaat uit veel wolken en regelmatig regen.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services