Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag flinke opklaringen en een zwakke wind

Gepubliceerd: Donderdag 27 december 2018 05:48

Het WEEFF weerbericht met vandaag flinke opklaringen en een zwakke wind

WESTFRIESLAND - Vandaag in de loop van de dag wordt het zonniger, maar er drijven ook sluierwolken over. De temperatuur loopt op naar 6 tot 7 graden en de wind is zwak tot matig uit zuid tot zuidwest. Vanaf vrijdag voltrekt zich opnieuw een overgang naar zacht weer.

Vrijdag is er veel bewolking. Aanvankelijk is het overwegend droog, maar aan het eind van de dag stijgt de kans op wat regen. Met maxima van 7-9 graden is het zacht voor de tijd van het jaar. Normaal wordt het maximaal 4-6 graden. De zuidwestenwind trekt gedurende de dag aan naar matig tot krachtig. Daarmee waait het beduidend harder dan de voorgaande dagen.

Zondag is het zacht en overwegend grijs decemberweer met kans op wat motregen. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 10.

Ook op Oudjaarsdag is er veel bewolking. Het wordt circa 9 graden. Bij het ingaan van het nieuwe jaar is het 5-7 graden. Door het afsteken van het vuurwerk kan in het zuiden dichte mist ontstaan. In het midden en noorden zijn de zichtcondities een stuk beter vanwege een matige westenwind. Wel blijft het droog.

Nieuwjaarsdag verloopt waarschijnlijk droog en overwegend grijs. Met maxima van 9 graden start het jaar zacht. Normaal is het aan het begin van het nieuwe jaar 4-6 graden

Afbeelding: NH Weer / Jan Visser

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services