Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag kans op sneeuw, later regen

Gepubliceerd: Dinsdag 22 januari 2019 06:22

Het WEEFF weerbericht met vandaag kans op sneeuw, later regen

WESTFRIESLAND - Dinsdagochtend gaat het van het westen uit enige tijd sneeuwen. Tijdens de middaguren wordt het weer droog. Er valt waarschijnlijk 1 tot 3 centimeter. De temperatuur komt in de middag uit op +1 graad: aan zee iets hogere waarden. De zuidenwind is matig, aan zee vrij krachtig. Later ruimt de wind naar zuidwest en neemt af.

Woensdag is er veel bewolking en lokaal valt een vlokje sneeuw. In de middag breekt af en toe de zon door en is vooral in de kustgebieden nog kans op een lokale winterse bui. Er waait een zwakke tot matige noordoostenwind en het wordt 0 graden in Groningen tot +3 in Zeeland. In de nacht naar donderdag kan het regionaal matig vriezen.

Donderdag blijft het op veel plaatsen droog en is er een mix van wolkenvelden en zon. Het wordt opnieuw 0 graden in Groningen tot +3 in het zuidwesten.

Vrijdag steekt een zuidwestenwind op en wordt het zachter met 2-4 graden. De kans op neerslag neemt toe. Mogelijk valt landinwaarts eerst (natte) sneeuw, maar waarschijnlijk valt later op de dag overal regen.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services