Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag kans op sneeuw

Gepubliceerd: Woensdag 30 januari 2019 06:12

Het WEEFF weerbericht met vandaag kans op sneeuw

WESTFRIESLAND - Woensdag verloopt bewolkt en in de loop van de ochtend gaat het licht sneeuwen. Ook in de middag lichte sneeuw: in de avond mogelijk overgaand in regen. De verwachting is dat er enkele centimeters sneeuw valt. De temperatuur schommelt tijdens het sneeuwen rond het vriespunt. Later op de middag en in de avond wordt het 2 graden. De wind waait nog geruime tijd zwak tot matig uit het zuidoosten.

Morgen is er een mix van zon en wolkenvelden. Het noorden maakt kans op een bui, maar in de rest van het land blijft het overdag droog. Met maxima van 2 à 3 graden is het vrij koud voor de tijd van het jaar. Normaal is het eind januari 5-6 graden. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is zwak tot matig.

Morgenavond neemt in het zuiden de kans op neerslag toe. In de nacht naar vrijdag trekt een neerslaggebied over het land. Daarbij valt een paar uur sneeuw en wordt het regionaal glad. Later gaat de neerslag vanuit het zuiden over in natte sneeuw en regen.

Vrijdag trekt de neerslagzone naar het noorden weg. Geheel droog wordt het nog niet want er blijft kans op een bui. Er is vrij veel bewolking en de maxima komen uit op 3-5 graden.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services