Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag lokaal nevel, later meer zon

Gepubliceerd: Vrijdag 23 november 2018 05:33

Het WEEFF weerbericht met vandaag lokaal nevel, later meer zon

WESTFRIESLAND - Vandaag start lokaal met laaghangende bewolking/mist maar in de loop van de dag lost dit wel langzaam op en krijgen wij misschien de zon nog te zien. Vrijdagmiddag is er wel kans op een enkel spatje neerslag maar veel zal er niet gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden bij een vrij matige wind uit het zuidoosten die in de nacht naar zaterdag draait naar het noordoosten en  dan trekt de lucht ook dicht door de vele bewolking.

Het weekend kent twee gezichten, zaterdag is het een grijze dag, valt er soms wat lichte neerslag en is het met 4 graden aan de koude kant voor eind november, de wind is matig en waait uit het noordoosten. Zondag is er nog steeds vrij veel bewolking maar is het wel zo goed als droog, overdag 5 graden en 's nachts is het rond de 3 graden.

Na het weekend zijn maandag en dinsdag droge dagen en is de meeste kans op zon vooral voor de dinsdag. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het oosten/zuidoosten.  Na dinsdag slaat het weer om. De wind draait naar het zuiden en voert vochtige warmere lucht met zich mee waardoor de kans op een bui gaat toenemen.  Ook de temperatuur gaat omhoog naar rond de 8 graden eind volgende week.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services