Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag lokaal veel regen

Gepubliceerd: Zondag 10 februari 2019 05:42

Het WEEFF weerbericht met vandaag lokaal veel regen

WESTFRIESLAND - Vandaag is het bewolkt en er zijn perioden met regen. De regen (plaatselijk valt er meer dan 10, lokaal 15 mm) krijgt later een buiig karakter met een kleine kans op onweer. De temperatuur komt uit op 8 graden. De wind wordt enige tijd veranderlijk, later west tot noordwest en aan zee toenemend tot krachtig.

Morgen komen in de ochtend verspreid over het land enkele lichte buien voor. Er zijn veel stapelwolken met vooral in de kustprovincies ook wat zon. In de middag blijft het in het westen op veel plaatsen droog met zonnige perioden. In het midden en oosten is kans op een lokale bui en schijnt zo nu en dan de zon. De temperatuur stijgt naar 7-8 graden. De wind komt uit het westen tot noordwesten en is matig in het binnenland en (vrij) krachtig aan de kust.

In de avond wordt het op steeds meer plaatsen droog en zijn er heldere perioden. Vooral in het noorden van het land kan nog een lokale bui voorkomen. In de nacht daalt de temperatuur naar 1-3 graden en neemt de bewolking toe. Plaatselijk kan een spatje regen vallen.

Dinsdag en woensdag zijn er meer wolkenvelden en is de zon minder vaak te zien. Een groot deel van de tijd is het droog. Als er wat regen valt, gaat het om een licht buitje. De middagtemperatuur ligt tussen 6 en 8 graden. De wind houdt zich rustig en is zwak tot matig uit een westelijke richting.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services