Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag maar weinig ruimte voor de zon

Gepubliceerd: Vrijdag 04 januari 2019 06:16

Het WEEFF weerbericht met vandaag maar weinig ruimte voor de zon

WESTFRIESLAND - Vandaag zijn er veel wolken, maar soms ook wat zonneschijn en het blijft waarschijnlijk nagenoeg overal droog. De temperatuur loopt op naar 7 graden en de westen- tot noordwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Zaterdag wordt het iets zachter met een middagtemperatuur van 8-9 graden. Het weerbeeld bestaat uit veel bewolking en af en toe een beetje regen. De wind waait nog steeds uit het noordwesten en is landinwaarts matig en aan zee meestal vrij krachtig.

Ook zondag is het grijs met weinig ruimte voor de zon. Vooral in de ochtend kan regionaal een beetje regen vallen. De middag verloopt op de meeste plaatsen droog. Het wordt circa 8 graden bij een matige, aan zee vrij krachtige, wind uit het westen tot noordwesten.

Ook maandag is het nog grijs weer met maxima van een graad of 8 en misschien een beetje (mot)regen.

Daarna neemt de kans op meer dynamisch weer toe. Dit betekent dat het een keer wat harder kan regenen, maar ook dat er meer ruimte komt voor de zon. In plaats van grijze, gelaagde bewolking zien we vaker een mix van blauwe lucht en fraaie stapelwolken.(Weeronline)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services