Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag nog een keer boven de 20 graden

Gepubliceerd: Dinsdag 16 oktober 2018 06:09

Het WEEFF weerbericht met vandaag nog een keer boven de 20 graden

WESTFRIESLAND - De zomer haalt nog 1x uit voor ze dan eindelijk afscheid van ons gaat nemen. Dankzij een iets verlegde koers van ex-tropische storm Leslie wordt ook vandaag nog warme sub-tropische lucht onze kant opgestuwd waardoor de middagtemperatuur zo rond de 23 graden komt te liggen. De wind is zwak van kracht en waait uit het zuiden. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 12 graden.

Woensdag zal het er om spannen of de 20 graden nog wordt gehaald omdat er dan veel meer bewolking aanwezig is. Uit deze bewolking zal geen neerslag gaan vallen. De wind is nog steeds zwak van kracht en blijft uit het zuiden waaien, in de nacht naar donderdag draait dan de wind naar het noordoosten en voert een flink stuk frissere lucht aan. 

Donderdag overdag 16 graden maar vrijdag nog maar een graad of 14 dankzij die noordoostelijke wind die matig van kracht is. Het weekend verloopt iets warmer met een graad of 15 á 16. Even weer wennen dus. Na het weekend gaan we zo langzamerhand richting een flink koelere weertype met temperaturen van overdag rond de 12 á 13 graden en in de nachten rond de 6 á 7 graden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services