Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag regelmatig zonneschijn

Gepubliceerd: Zaterdag 19 januari 2019 06:34

Het WEEFF weerbericht met vandaag regelmatig zonneschijn

WESTFRIESLAND - Vandaag is het droog met naast bewolking ook zonneschijn. Het wordt maximaal 2 graden en de wind is matig uit het zuidoosten.

Morgen schijnt op veel plaatsen de zon. Over het uiterste zuiden trekken enkele wolkenvelden. In de ochtend vriest het op grote schaal, maar er staat weinig wind en in combinatie met zon is het prima weer. In de middag stijgt de temperatuur in het noordoosten iets boven het vriespunt. Op veel andere plaatsen is het een enkele graad en in Zeeland wordt het 2 graden. Er staat een zwakke oostenwind.

Er volgt een heldere en koude avond. In de nacht daalt Op grote schaal daalt de temperatuur beneden -5 graden en vriest het matig. In het midden en oosten wordt het -7 en lokaal zelfs -8 graden. Op de Wadden en aan de Zeeuwse kust vriest het 2-4 graden.

Maandag vriest het in de vroege ochtend op veel plaatsen matig en is daarmee waarschijnlijk het koudste moment van de week. Er zijn flinke zonnige perioden. In de middag wordt de wind zuidwestelijk en zwak tot matig van kracht. Hierdoor is het iets minder koud met 1-2 graden in het oosten en 3-4 graden in het westen. Later in de middag kunnen in het (uiterste) westen wolkenvelden verschijnen.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services