Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag regen en 11 graden

Gepubliceerd: Vrijdag 21 december 2018 03:44

Het WEEFF weerbericht met vandaag regen en 11 graden

WESTFRIESLAND - Vandaag gaat het langere tijd regenen: plaatselijk valt er ruim 10 mm. Pas in de loop van de middag nemen de regenkansen af, maar het blijft bewolkt. De temperatuur stijgt naar maximaal 11 tot 12 graden en de zuidwestenwind is vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard.

Zaterdag zijn er veel wolkenvelden, maar zo nu en dan kan de zon even doorbreken. Verspreid over het land komen enkele buien voor, maar het is lang niet zo nat als op vrijdag. Het is wat onstuimig met een matige tot vrij krachtige westenwind. Aan de kust is de wind krachtig tot hard. Het wordt 9 graden in het noorden, 11 in het midden en lokaal 12 graden in het zuiden.

Zondag wordt het even warm als op zaterdag. In de ochtend is het op een enkele bui na droog. In de middag en avond zijn er perioden met regen. Het wordt een vrij grijze dag en er staat een matige zuidwestenwind.

Maandag is het overwegend grijs met af en toe nog een bui. De wind houdt zich rustig en is matig van kracht. Het wordt 7 graden in Groningen tot 11 graden in het zuiden van het land.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services