Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag soms wat lichte regen of motregen

Gepubliceerd: Zaterdag 26 januari 2019 05:57

Het WEEFF weerbericht met vandaag soms wat lichte regen of motregen

WESTFRIESLAND - is het eveneens bewolkt met soms wat lichte regen of motregen. De maxima komen uit op 7 tot 8 graden en de westen- tot zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. Op zondag veel buien, maximaal 6 tot 7 graden en een vrij krachtige zuidwestenwind: later ruimend naar west tot noordwest.

Maandag is het onstuimig en trekken buien over het land. Daarbij is kans op hagel en natte sneeuw. Er is vrij veel bewolking, maar tussen de buien door kan de zon kort schijnen. Het kwik stijgt naar 4-6 graden en daarmee is het beduidend kouder dan in het weekend. Tijdens buien daalt de temperatuur naar een graad of 2. Er staat een matige tot vrij krachtige noordwestenwind, waardoor de gevoelstemperatuur beneden het vriespunt ligt.

De dagen daarna is het vrij koud winterweer met maxima van 2-4 graden. ’s Nachts vriest het licht. Het weerbeeld bestaat uit wolkenvelden en zonnige momenten. Dagelijks is kans op winterse buien. Wanneer de buien ’s nachts overtrekken kan het even wit worden. Aan het eind van de week wordt het waarschijnlijk een paar graden zachter. Het blijft wisselvallig, maar doordat het zachter wordt neemt de kans op winterse neerslag af.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services