Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag stralend zonnig weer

Gepubliceerd: Vrijdag 16 november 2018 05:19

Het WEEFF weerbericht met vandaag stralend zonnig weer

WESTFRIESLAND - De dag start frisjes met lokaal kans op wat laaghangende bewolking/nevel. Maar al snel komt de zon door deze bewolking heen en gaan wij ons opmaken voor een stralende zonnige dag waarbij de temperatuur gaat oplopen naar een graad of 10. De wind waait uit het oosten en is vrij matig van kracht, 3Bft. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar vlak boven het vriespunt.

Zaterdag is een kopie van vandaag enkel de temperatuur komt niet meer in de dubbele cijfers, met 8 á 9 graden hebben we het wel gehad. De wind waait nog steeds uit het oosten en blijft matig van kracht. In de nacht naar zondag daalt het kwik tot op het vriespunt.

Zondag draait de wind wat meer naar het noordoosten met als gevolg ook wat meer bewolking en een verder dalende temperatuur naar overdag 7 graden en in de nacht naar maandag dankzij die bewolking 4 graden.

Na het weekend gaat de temperatuur een flinke stap naar beneden maken. Overdag rond de 4 graden, in de nachten rond de 0 graden en zelfs op donderdag kans op (natte) sneeuw. En deze temperaturen blijven wij zeker tot het einde van deze maand houden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services