Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag toenemende bewolking en motregen

Gepubliceerd: Vrijdag 25 januari 2019 06:30

Het WEEFF weerbericht met vandaag toenemende bewolking en motregen

WESTFRIESLAND - Vrijdagochtend neemt de bewolking toe gevolgd door regen en motregen: aanvankelijk ook sneeuw. De temperatuur loopt geleidelijk op en komt in de avond uit op 6 tot 8 graden. De zuidenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de avond ruimt de wind naar het westen.

Zaterdag is het zachter dan normaal in deze tijd van het jaar. Het wordt 6 graden in Groningen tot 9 in Zeeland. Gemiddeld ligt de middagtemperatuur eind januari op 5-6 graden. Het is bewolkt en er valt regelmatig regen. Mogelijk zijn er in de middag wat langere droge perioden. De wind is matig, aan zee (vrij) krachtig, en waait uit het westen tot zuidwesten.

Zondag passeert een volgende neerslagzone ons land. In de ochtend zijn er perioden met regen en is het circa 7 graden. In de middag wordt de neerslag meer buiig met ook droge perioden. In de kustprovincies kan de zon even doorbreken en de temperatuur zet geleidelijk een daling in. Bij buien neemt in de loop van de middag en avond de kans op winterse neerslag toe en in de nacht naar maandag is kans op regionale gladheid.

Maandag is er een mix van wolken, zon en een (winterse) bui. Met maxima van 3-5 graden is het kouder dan in het weekend.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services