Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag toenemende kans op (mot)regen

Gepubliceerd: Donderdag 10 januari 2019 05:36

Het WEEFF weerbericht met vandaag toenemende kans op (mot)regen

WESTFRIESLAND - Donderdag begint met mogelijk wat zonneschijn. Later komt er van het noordwesten uit meer bewolking en in de loop van de middag en avond is er kans op enige (mot)regen. Het wordt maximaal 4 tot 5 graden en de zwakke tot matige krimpt van noord naar west tot noordwest.

Morgenochtend trekt de meeste neerslag naar het zuidoosten weg. Geheel droog wordt het nog niet want er blijft kans op een beetje motregen. Het is somber weer met veel bewolking. De maxima komen uit op 6-9 graden en daarmee is het ruim 2 graden zachter dan normaal. De noordwestenwind is overwegend matig.

Ook zaterdag is het overwegend bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind draait naar het westen en trekt flink aan. Het waait matig tot vrij krachtig in het binnenland en krachtig in de kustgebieden. Met maximumtemperaturen van 7-9 graden blijft het zacht. Wel maakt de stevige wind het voor het gevoel een paar graden kouder.

Zondag belooft een onstuimige dag te worden. De noordwestenwind is vrij krachtig in het binnenland en krachtig (6 Bft.) in de kustprovincies. Aan zee waait het hard tot stormachtig en is kans op windstoten. Het is overwegend bewolkt en er trekken buien over het land. Het kwik stijgt naar 9 à 10 graden.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services