Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag toenemende kans op neerslag

Gepubliceerd: Maandag 04 februari 2019 05:16

Het WEEFF weerbericht met vandaag toenemende kans op neerslag

WESTFRIESLAND - Vandaag hebben wij te maken met bewolking die snel helemaal zal dichttrekken en waar vooral in de middag enige neerslag in de vorm van regen en/of natte sneeuw zal gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 5 maar tijdens een bui daalt de temperatuur naar rond de 3 graden. De wind is matig tot vrij krachtig soms even krachtig en waait uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar een graad of 3.

Morgen is er vrij veel bewolking, maar tussen de wolkenvelden door weet de zon af en toe door te breken. Waarschijnlijk blijft het droog. De maximumtemperatuur komt uit op 6 à 7 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Morgenavond neemt vanuit het westen de bewolking toe en in de nacht naar woensdag trekt een gebied met lichte regen en motregen over het land. Daarbij loopt de temperatuur gedurende de nacht op. Aan het eind van de nacht is het 3 graden in het noordoosten tot 7 in het zuidwesten.

Woensdag is het grijs en druilerig met in het hele land kans op (mot)regen. Het is beduidend zachter dan afgelopen weken. De maxima komen uit op 8-10 graden. Normaal is het begin februari 5-7 graden.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services