Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag van tijd tot tijd een bui

Gepubliceerd: Zondag 02 december 2018 05:02

Het WEEFF weerbericht met vandaag van tijd tot tijd een bui

WESTFRIESLAND - Vandaag is het overwegend zwaarbewolkt maar in de loopt van de middag wordt het droger en zullen wij zelfs een glimp van de zon te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 12 en daalt in de nacht naar maandag naar 10 graden. De wind is vrij krachtig maar boven open water kan deze aantrekken tot hard (7Bft.)).

Morgen komen aan het begin van de ochtend vooral in het zuiden, midden en oosten buien voor. In het westen en noordwesten zijn droge perioden met zo nu en dan een lichte bui. Later in de ochtend trekken de meeste buien naar Duitsland en is het tijdelijk droger. Vooral in het westen en noordwesten kan de zon een tijdje schijnen.

In de middag ontstaan opnieuw buien en zullen de meeste opklaringen verdwijnen. In het noordwesten en noorden is het minder buiig met een wisseling van stapelwolken en zon. Ook dan is het onstuimig met een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten tot westen. Aan de kust is de wind opnieuw krachtig tot hard. Het is dan 11 graden op de Wadden tot 14 in het zuiden. In de avond wordt het minder warm en in de nacht naar dinsdag daalt de temperatuur naar 4-8 graden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services