Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag van tijd tot tijd regen

Gepubliceerd: Donderdag 29 november 2018 05:16

Het WEEFF weerbericht met vandaag van tijd tot tijd regen

WESTFRIESLAND - Het koude weer hebben wij voor nu achter ons gelaten, afgelopen nacht is de temperatuur oplopen naar bijna 10 graden door aanvoer van warme maar vooral ook vochtige lucht uit het zuidwesten. Vandaag overdag vallen er geregels enkele buien maar zijn er ook droge perioden. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden bij een vrij krachtige tot krachtige en aan het IJsselmeer een harde wind uit het zuiden. Lokaal kan er tot ruim 9mm aan regen gaan vallen. In de nacht naar vrijdag zal de temperatuur vrijwel niet dalen vanwege de dichte bewolking.

Vrijdag is er wat meer ruimte voor de zon maar ook dan zal het niet droog zijn, overdag 11 graden in de nacht naar zaterdag dalend naar 7 graden, de wind zwakt af naar matig en draait naar het zuidwesten.

Het weekend verloopt nat en vooral op zaterdag ook met veel wind, overdag 9 graden op zaterdag en 12, mogelijk zelfs 13 graden op zondag en dan vallen er ook enkele stevige regenbuien. De zon zullen wij op beide dagen vrijwel niet te zien krijgen.

Na het weekend blijft het sterk wisselvallig met elke dag wel een paar regenbuien, overdag een middagtemperatuur van rond de 12 graden in de nachten dalend naar rond de 8 graden en de wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig tot vrij krachtig.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services