Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en buien

Gepubliceerd: Woensdag 06 maart 2019 05:58

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en buien

WESTFRIESLAND - Vandaag overheersen de wolken en van tijd tot tijd valt er regen. De temperatuur loopt op naar tussen 10 graden in de Noordkop en op Texel en tot 12 graden in het Gooi en de Haarlemmermeer. De wind ruimt naar zuid tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Morgen is het nog steeds bewolkt en zijn er perioden met regen. Tijdelijk kan het wat harder regenen. In de middag wordt het in het westen korte tijd droog en is er kans op een beetje zon. Daarna volgen opnieuw veel wolkenvelden en enkele buien. De middagtemperatuur ligt tussen 8 graden aan de kust en 10 graden in het oosten. Er steekt een vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind op. Daarbij kunnen windstoten voorkomen van 60-70 km/uur. Aan de kust gaat het hard waaien en is kans op (zware) windstoten van 70-80 km/uur. Op de westelijke Wadden wordt het tijdelijk stormachtig.

In de avond blijft het in het noordwestelijk kustgebied nog een tijd onstuimig met kans op zware windstoten. In de rest van het land neemt de wind wat in kracht af. Er zijn droge perioden en regionaal komen buien voor. In de nacht daalt de temperatuur naar 3-5 graden.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services