Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en (mot)regen

Gepubliceerd: Vrijdag 28 december 2018 05:17

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en (mot)regen

WESTFRIESLAND - Vandaag is het overwegend zwaarbewolkt en uit deze bewolking kan soms wat lichte (mot)regen vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden wat een vrij normale temperatuur is voor de tijd van het jaar. De wind is matig, 3Bft, en waait uit het westen. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 5 graden.

Zaterdag is het bewolkt. Zo nu en dan is de bewolking wat dunner en is een beetje blauwe lucht zichtbaar. Al snel volgen weer dikkere wolken, waardoor we nauwelijks zon hoeven te verwachten. Het is droog en het wordt 8-9 graden. Later in de middag kan in het noordoosten een beetje (mot)regen vallen en in de avond neemt in het hele land de kans op wat lichte motregen toe. Er steekt een matige zuidwestenwind op en in het noordwestelijk kustgebied is de wind (vrij) krachtig. Ook in de nacht naar zondag is het licht wisselvallig met zo nu en dan wat motregen. Met minima van 6-8 graden is het zacht.

Zondag is het grijs en zacht. Met maxima van 9 graden in het noorden en oosten en 10-11 graden in het midden en zuidwesten is het nog wat zachter dan op zaterdag. Het is overwegend droog met alleen zeer lokaal een beetje motregen. Er staat een matige westenwind. In de avond en in de nacht naar maandag neemt de kans op wat motregen toe.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services