Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en (mot)regen

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2019 05:50

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en (mot)regen

WESTFRIESLAND - Vandaag is het bewolkt met soms (mot)regen. De temperatuur komt uit op 9 graden en de westen- tot noordwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Zaterdag start bewolkt met lokaal motregen. Vanuit het noordwesten gaat het harder regenen en in de middag wordt de neerslag meer buiig met tussendoor ook droge momenten. De zon krijgen we niet of nauwelijks te zien. Er waait een stevige westenwind. Aan zee is de wind krachtig (6 Bft.), mogelijk soms hard (7 Bft.). De middagtemperatuur ligt rond 8 graden.

Ook zondag is er weinig ruimte voor de zon en valt regelmatig regen. Vrij zachte lucht trekt over het land, waardoor de temperatuur uitkomt rond 10 graden. De wind waait uit het westen tot noordwesten en is vrij krachtig boven land en hard aan zee. In het noordelijk kustgebied kan het tijdelijk stormachtig waaien (8 Bft.) met kans op zware windstoten van circa 80 km/uur.

Begin volgende week komt er weer wat meer ruimte voor de zon. Wel blijven ook buien mogelijk en de middagtemperatuur daalt naar 7-8 graden. Daarbij kan het vooral aan zee soms stevig waaien uit het westen tot noordwesten.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services