Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en (mot)regen

Gepubliceerd: Vrijdag 08 februari 2019 06:21

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en (mot)regen

WESTFRIESLAND - Vandaag is het overwegend bewolkt met soms enige (mot)regen. Vrijdagavond gaat het waarschijnlijk wat harder regenen. De temperatuur komt uit op 9 graden en de zuiden- tot zuidwestenwind wordt boven land vrij krachtig tot krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer hard tot stormachtig.

Zaterdag wordt een zeer onstuimige dag met een vlagerige zuidwestenwind. Landinwaarts is de wind (vrij) krachtig en aan zee hard tot stormachtig. Mogelijk komt het in het noordwesten zelfs tot storm. Daarbij is uiteraard ook grote kans op zware windstoten. Het weerbeeld bestaat uit wolken, buien en tussendoor ook opklaringen. De maximumtemperatuur varieert van 9 graden op de Wadden tot lokaal 11 in het zuiden.

Zondag wordt een kletsnatte dag met een middagtemperatuur rond 9 graden. Ook de wind speelt weer een hoofdrol. Aanvankelijk waait er een stevige wind uit het zuidwesten. Later op de dag draait de wind naar het noordwesten. Hoe sterk de wind zal zijn is nog onzeker, maar er is kans op storm en zware windstoten.

Maandag is het met een middagtemperatuur rond 7 graden minder zacht dan komende dagen. De matige, aan zee krachtige, noordwestenwind maakt het voor het gevoel nog wat kouder. Het weerbeeld bestaat uit een mix van wolken, buien en zon.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services