Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en soms wat motregen

Gepubliceerd: Dinsdag 15 januari 2019 05:57

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking en soms wat motregen

WESTFRIESLAND - Vandaag is het overwegend bewolkt met soms wat (mot)regen. Het wordt maximaal 8 graden en de westen tot zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig en bij Texel krachtig.

Morgenochtend is het grijs en valt af en toe lichte regen. Vooral de tweede helft van de middag verloopt nat. Er trekt een regengebied over het land en daarbij kan het soms stevig plenzen. De maximumtemperatuur komt uit op 8-9 graden.

Het is onstuimig met een stevige zuidwestenwind. In het binnenland waait het matig tot vrij krachtig en in de kustgebieden is de wind krachtig tot hard. Mogelijk kan het op de Wadden woensdagavond even stormachtig waaien (8 Bft.) en daarbij is kans op zware windstoten tot 85 km/uur.

Morgenavond en in de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt en trekken enkele felle buien over het land. Vooral in de nacht is bij buien kans op hagel en een klap onweer. De minima komen uit op 2-5 graden.

Donderdag wisselen wolken en zon elkaar af en is kans op buien. Het blijft stevig waaien met een matige tot vrij krachtige noordwestenwind. In het noordelijk kustgebied en op de Wadden waait het krachtig tot hard. Donderdagavond neemt de wind af. Het kwik stijgt naar 6-7 graden en daarmee is het een graadje te zacht voor de tijd van het jaar.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services