Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking, later deze week regen

Gepubliceerd: Maandag 26 november 2018 05:02

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking, later deze week regen

WESTFRIESLAND - Maandag overdag is het bewolkt en aanvankelijk nevelig, maar het blijft waarschijnlijk wel droog. De temperatuur loopt op naar 5 graden. De noordoostenwind is matig, bij Texel en op het IJsselmeer aantrekkend tot vrij krachtig. Dinsdag laat de zon zich iets vaker zien. Daarna stijgende regenkansen en hogere temperaturen.

Dinsdag start de dag weer grijs met nevel, mist en lage bewolking. Gedurende de dag komt op steeds meer plaatsen de zon tevoorschijn. Het wordt de koudste dag van de week met maxima van 2 graden in het noordoosten tot 5 in het zuiden. Normaal ligt de middagtemperatuur eind november rond 8 graden. De wind waait uit het zuidoosten en is matig tot in de noordelijke kustgebieden vrij krachtig.

Dinsdagavond neemt de bewolking toe en volgt vanuit het zuidwesten regen. In het noorden en oosten valt de eerste neerslag in de nacht naar woensdag misschien als natte sneeuw.

Woensdag wordt een natte en bewolkte herfstdag. Daarbij waait het stevig uit het zuiden. Woensdagochtend is het aanvankelijk slechts 2-6 graden, maar aan het einde van de dag is de temperatuur oplopen tot 7-11 graden. De hoogste temperaturen zijn voor Zeeland, de laagste voor het noordoosten.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services