Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking

Gepubliceerd: Donderdag 18 oktober 2018 06:01

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel bewolking

WESTFRIESLAND - Het is uitzwaaidag van de zomer vandaag. Aan de recordhoge temperaturen van de afgelopen dagen is een einde gekomen en vanaf vandaag zal de temperatuur zeker voor deze maand enkel nog maar naar beneden gaan.

Vandaag is het overwegend bewolkt en uit de bewolking kan zelfs een enkel spatje neerslag gaan vallen al zal dit niet veel zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 17 graden wat nog steeds boven normaal is voor de tijd van het jaar. De wind is vrij matig en waait uit het noorden tot noordwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik voor het eerst sinds een tijdje weer ruim onder de 10 graden.

Vrijdag en zaterdag zijn wat de temperatuur betreft vrij normale dagen, overdag 15 graden en in de nachten 6 graden in de nacht naar zaterdag en 8 graden in de nacht naar zondag. De wind is overwegend zwak tot matig van kracht en waait vrijdag uit het noordoosten en zaterdag uit het zuiden.

Op beide dagen is de zon veelvuldig aanwezig maar is er ook bewolking maar de kans op neerslag is vrijwel nihil.

Zondag is een zonnige dag en met 16 graden bij een matige wind uit het zuidwesten nog prima uit te houden buiten.

Na het weekend gaat de temperatuur naar beneden naar 13 graden overdag en 9 á 10 graden in de nachten. Er is veel bewolking en er kan wat lichte neerslag vallen.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services