Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel wind, buien en zon

Gepubliceerd: Dinsdag 08 januari 2019 05:08

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel wind, buien en zon

WESTFRIESLAND - Vandaag zijn er buienkansen, maar de zon komt er ook aan te pas. Het kwik loopt op naar rond 8 graden. De westen- tot noordwestenwind is vrij krachtig tot krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer hard tot stormachtig met schuivers tot rond 90 km/uur. Bij Texel uitschieters tussen 90 en 100 km/uur.

Woensdag waait er aan zee nog altijd een krachtige tot harde (6-7 Bft.) noordenwind. Landinwaarts is de wind matig tot vrij krachtig (3-5 Bft.). De dag begint met enkele buien, vooral in het zuiden en westen. Vanuit het noorden wordt het overwegend droog en vrij zonnig. Het wordt 5-6 graden in het oosten tot 8 graden aan zee, maar door de wind ligt de gevoelstemperatuur op 1-3 graden. In de nacht naar donderdag gaat het op uitgebreide schaal licht vriezen.

Donderdag start koud, droog en vrij zonnig. Het wordt in de middag 3 graden in het oosten tot 6 graden aan zee. De wind draait van noord naar west en is zwak of matig van kracht. In de loop van de dag neemt vanuit het noordwesten de bewolking toe, maar waarschijnlijk blijft het overdag droog en volgt in de avond en nacht naar vrijdag een beetje regen.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services