Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel wind en perioden met regen

Gepubliceerd: Zondag 13 januari 2019 05:50

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel wind en perioden met regen

WESTFRIESLAND - Zondag zijn er perioden met regen. Later op de middag trekt de regen weg, maar er vallen nog wel enkele buien. De temperatuur loopt op naar 10 graden. De westnoordwestenwind is vrij krachtig boven land, krachtig tot hard op het IJssel- en Markermeer en hard tot stormachtig langs de kust. In de middag zijn aan zee windstoten rond 90, elders omstreeks 80 km/uur mogelijk.

Morgen worden stapelwolken afgewisseld met wat zon. Verspreid over het land komen enkele lichte buien voor. Met een matige en aan de kust vrij krachtige noordwestenwind is het niet meer zo onstuimig. Het wordt 6 graden in het oosten tot 8 in het westen.

In de avond neemt de buiigheid af, maar helemaal droog wordt het nog niet. Vooral aan de kust is kans op een bui. Er volgt een frisse nacht en in het binnenland kan de temperatuur tijdens heldere perioden tot dicht bij het vriespunt dalen en aan de grond kan het een beetje vriezen. In het westen is het 1-4 graden.

Dinsdag is het op veel plaatsen droog met wolkenvelden en zo nu en dan zon. Een enkele lichte bui is vooral in het noordoosten niet helemaal uit te sluiten. Het wordt ongeveer even warm als op maandag.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services