Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel zon en warm voor de tijd van het jaar

Gepubliceerd: Woensdag 10 oktober 2018 05:06

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel zon en warm voor de tijd van het jaar

WESTFRIESLAND - De dag begint op diverse plekken nog met laaghangende nevel maar dit zal snel verdwijnen en plaats gaan maken voor de zon, veel zon zelfs. De wind waait uit het oosten en voert warme lucht met zich mee zodat de temperatuur vanmiddag oploopt naar 22 graden. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 12 graden.

Donderdag en vrijdag is er meer bewolking maar het blijft wel droog, overdag temperaturen van 22 graden op donderdag en 20 graden op vrijdag. De wind is overwegend matig en waait uit het oosten tot zuidoosten.

Het weekend verloopt met twee gezichten, zaterdag wordt het nog warmer met 23 graden en veel zon en een matige wind die uit het zuidoosten waait, zondag neemt de kans op een (stevige) bui toe en blijft het kwik steken bij 18 graden.

Na het weekend gaan we terug naar normalere temperaturen voor deze tijd van het jaar, zo rond de 15 á 16 graden, is er ook meer bewolking en kan er soms wat lichte neerslag gaan vallen. De wind draait van zuidoost naar zuidwest en blijft matig van kracht.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services