Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel zon maar ook hoge bewolking

Gepubliceerd: Dinsdag 09 oktober 2018 05:05

Het WEEFF weerbericht met vandaag veel zon maar ook hoge bewolking

WESTFRIESLAND - Vandaag zijn er perioden met zon, maar er drijven ook sluierwolken over de provincie. De temperatuur komt uit op 18 graden. De wind waait zwak tot matig uit het zuiden. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 9 graden.

Woensdag belooft een zonovergoten en warme oktoberdag te worden. De korte broeken kunnen weer uit de kast want de temperatuur loopt flink op. De maxima komen uit op 20-22 graden en het blijft droog en er staat een zwakke tot matige oostenwind.

Ook donderdag is het warm nazomerweer. De dag start vrij zonnig, maar in de loop van de ochtend neemt vanuit het zuiden de bewolking toe. ’s Middags is er een mix van wolkenvelden en zon. De middagtemperatuur komt uit op 21-24 graden. Hiermee is het erg warm voor de tijd van het jaar. Normaal is het halverwege oktober 14-15 graden.

Vrijdag is het tijdelijk iets minder warm met 19-22 graden. Toch blijft het daarmee veel te warm voor de tijd van het jaar. Er is een kleine kans op een bui en er is een mix van stapelwolken en zon. Er staat een stevige zuidenwind.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services