Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag vrij veel bewolking en een enkele bui

Gepubliceerd: Zaterdag 22 december 2018 04:02

Het WEEFF weerbericht met vandaag vrij veel bewolking en een enkele bui

WESTFRIESLAND - Vandaag zijn de temperatuurverschillen ten opzichte van de nacht gering. Het wordt namelijk een graad of 9. Verder vrij veel bewolking en enkele buien. Zo nu en dan komt echter ook de zon eraan te pas. De wind waait uit het westen en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. Zondag blijft het zacht met kans op regen: daarna (ook met Kerst) overwegend droog en maxima rond 7 graden.

Maandag is vooral in het zuiden kans op regen. Aanvankelijk is er veel bewolking, maar richting kerstavond lijkt het droog te worden met opklaringen. Overdag wordt het 6-9 graden.

Dinsdag, Eerste Kerstdag, is het waarschijnlijk droog. In de ochtend is het regionaal mistig en het kan lang duren voordat de mist verdwijnt. Toch zullen er ook plaatsen zijn waar het vrij zonnig is. ’s Middags kan de zon op meer plekken doorbreken. Het wordt een graad of 6. Waar het lang bewolkt en mistig blijft is het een paar graden kouder. Er staat nauwelijks wind.

Op Tweede Kerstdag is er veel bewolking. Hier en daar kan een beetje motregen vallen. Het kwik stijgt naar circa 7 graden en de wind is zwak.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services