Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag warm voor de tijd van het jaar.

Gepubliceerd: Dinsdag 06 november 2018 05:18

Het WEEFF weerbericht met vandaag warm voor de tijd van het jaar.

WESTFRIESLAND - Dinsdagochtend verdwijnt de mist vrij snel. Vervolgens is het vrij zonnig, maar er drijven ook sluierwolken over waar de zon soms met moeite doorheen schijnt. Het blijft wel droog en het is ongewoon zacht voor de tijd van het jaar. De middagtemperatuur loopt op naar 16, lokaal zelfs 17 graden wat ver boven normaal is voor de tijd van het jaar. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 8 graden.

Woensdag t/m vrijdag zijn ook vrij zonnige dagen maar is er toch ook nog bewolking. De middagtemperatuur loopt uiteen van 14 graden op woensdag tot 12 graden op donderdag en vrijdag. Op alle drie dagen blijft het droog en waait de wind hoofdzakelijk uit het zuiden en is matig, 4Bft. van kracht.

Na vrijdag komt er een storing onze kant op en gaat het regenen, zeker op zaterdag kunnen er enkele stevige buien gaan vallen maar ook zondag en maandag blijft het niet droog. De temperatuur loopt op naar 12 graden, een paar graden boven normaal en de wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services