Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag wolkenvelden en zonnige momenten

Gepubliceerd: Maandag 24 december 2018 06:19

Het WEEFF weerbericht met vandaag wolkenvelden en zonnige momenten

WESTFRIESLAND - trekken er wolkenvelden over de regio, maar de zon komt er zo nu en dan ook aan te pas. Het blijft droog en het kwik komt uit op 6 tot 7 graden. De veelal zwakke wind waait uit het noorden. De kerstnacht verloopt droog met enkele opklaringen en kans op vorst aan de grond en mogelijk mistbanken.

Eerste Kerstdag begint grijs met lage bewolking en mist. Vooral in het zuiden en zuidoosten kan het in de ochtend enige tijd duren voordat de mist is verdwenen. In het noorden, midden en westen is er ruimte voor de zon. Het blijft droog en het wordt circa 7 graden. Daar waar mist en lage bewolking lang blijven hangen komt de temperatuur iets lager uit. De wind is zwak tot matig en waait uit het westen.

Op Tweede Kerstdag blijft het ook droog en is er veel bewolking met slechts regionaal af en toe zon. Het wordt 6-7 graden en er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Na Kerst volgen nog enkele bewolkte, maar overwegend droge, dagen met maxima van een graad of 7. Richting de jaarwisseling neemt de kans op regen langzaam toe. Ook wordt de temperatuurverwachting vanaf ongeveer de jaarwisseling flink onzeker. De kans op aanhoudend vrij zacht winterweer is het grootst, maar er is ook een significante kans op kouder winterweer.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services