Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag wolkenvelden maar ook zonnige perioden

Gepubliceerd: Woensdag 21 november 2018 05:02

Het WEEFF weerbericht met vandaag wolkenvelden maar ook zonnige perioden

WESTFRIESLAND - Vandaag zijn er wolkenvelden, maar ook zonneschijn. Het blijft droog en de temperatuur komt uit op 4 tot 5 graden. De oostenwind is matig. In de nacht naar donderdag daalt het kwik tot op het vriespunt en mogelijk kan het in de vroege ochtend even licht gaan vriezen.

Donderdag begint de ochtend op de meeste plaatsen grijs door de vele bewolking, Overdag niet veel warmer dan een graad of 4 en in de nacht naar vrijdag dalend naar net boven het vriespunt. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het oosten.

Vrijdag start koud met kans op vorst in de vroege ochtend. Overdag is het vrij zonnig maar er zijn ook enkele stapelwolken. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 6 bij een zwakke wind uit het zuidoosten.

Het weekend verloopt met twee gezichten, zaterdag vallen er enkele buien, is het overdag 6 graden en in de nacht naar zondag 3 graden. De wind is matig en waait uit het oosten. Zondag is het vrijwel droog is er wel veel bewolking maar ook soms wat ruimte voor de zon. Met 6 graden blijft het aan de frisse kant voor de tijd van het jaar.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services