Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag zo nu en dan wat zonneschijn

Gepubliceerd: Zondag 03 februari 2019 07:29

Het WEEFF weerbericht met vandaag zo nu en dan wat zonneschijn

WESTFRIESLAND - Vandaag komt aanvankelijk plaatselijk mist voor. Voor de rest draait het om nu en dan zonneschijn, maar er kan ook nog een enkele regenbui vallen. Het kwik stijgt naar 5 tot 6 graden en de matige noordwestenwind krimpt later naar west tot zuidwest en neemt af.

Morgen zijn er in de ochtend veel wolkenvelden met lokaal een beetje zon. Plaatselijk kan het de eerste uren van de ochtend glad zijn. Heel lokaal kan uit de bewolking een beetje regen of natte sneeuw vallen.

Aan het eind van de ochtend neemt de bewolking in het westen toe en stijgt de kans op regen en natte sneeuw. In de middag raakt het in het hele land bewolkt en valt er regen en natte sneeuw. De kans dat het daardoor tijdelijk glad wordt is klein. Er steekt een onstuimige zuiden- tot zuidwestenwind op. In het binnenland is de wind matig en in de kustprovincies en rond het IJsselmeer (vrij) krachtig. Aan zee gaat het hard waaien. De temperatuur stijgt naar 3-4 graden, maar door de wind en neerslag is het voor het gevoel -2.

Ook in de avond blijft het wisselvallig. De wind neemt iets in kracht af en de temperatuur verandert nauwelijks. In de nacht naar dinsdag blijft het overwegend bewolkt met kans op regen en natte sneeuw. De temperatuur daalt naar 1 tot 3 graden.

Dinsdag zijn er vrij veel wolkenvelden, maar op de meeste plaatsen blijft het wel droog. Zo nu en dan komt de zon even tevoorschijn en met 6 tot 8 graden is het veel zachter dan voorgaande dagen. Daarbij staat een matige zuidwestenwind. In de late avond en in de nacht naar woensdag gaat het opnieuw regenen. De temperatuur blijft dan enkele graden boven nul.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services