Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag zon en wolken die elkaar afwisselen

Gepubliceerd: Donderdag 08 november 2018 05:14

Het WEEFF weerbericht met vandaag zon en wolken die elkaar afwisselen

WESTFRIESLAND - Vandaag is het een komen en gaan van zonnigeperioden afgewisseld door wolkenvelden. Met een middagtemperatuur van rond de 13 graden is het wederom enkele graden boven normaal warm. De wind is matig 3Bft en waait uit het zuiden/zuidwesten.

Vrijdag is ook nog een vrij knappe dag met redelijk wat zonneschijn, met 12 graden is het iets frisser dan vandaag en de matige wind waait uit het zuiden/zuidoosten.

Het weekend verloopt wisselvallig met vooral op zaterdag regelmatig regen en nauwelijks ruimte voor de zon. Op zondag is er een mix van buien en droge momenten. Ook zien we op zondag af en toe de zon. Doordat de wind stevig uit zuidelijke richtingen blijft waaien komt de temperatuur vrij hoog uit. Zaterdag wordt het 12-14 graden, zondag wordt het in het zuiden op veel plekken 15 graden.

Maandag wordt het mogelijk zelfs nog iets zachter met in de zuidoostelijke helft regionaal 16 graden. Het weerbeeld bestaat ook begin volgende week uit veel wolken, soms zon en enkele buien. Op dinsdag wordt het 12-15 graden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services