Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag zon en wolken en veel wind

Gepubliceerd: Woensdag 02 januari 2019 05:50

Het WEEFF weerbericht met vandaag zon en wolken en veel wind

WESTFRIESLAND - Woensdag overdag wordt met een noordelijke stroming polaire lucht aangevoerd. Daarin komen de maxima uit op een graad of 7. Het weerbeeld kenmerkt zich door nu en dan zonneschijn. De noordenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Later op de dag zwakt de wind geleidelijk af.

Morgen zijn er veel stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog, maar heel lokaal is een klein beetje regen niet uit te sluiten. Zo nu en dan is tussen de wolken de zon even te zien. Het is rustig weer met een zwakke tot matige wind uit het noorden tot noordwesten. Het wordt 5-6 graden in het oosten en 7 in het westen. Daarmee is het net iets zachter dan normaal. In Zuid-Limburg wordt het 4 graden. In de nacht naar vrijdag kan de temperatuur in het binnenland naar een enkele graad dalen en is tijdens opklaringen kans op een beetje vorst.

Vrijdag wordt het 5 graden in het zuidoosten tot 8 graden aan de kust. Een groot deel van de tijd is het bewolkt en droog. In het noordoosten is ’s middags kans op een beetje regen en later in de middag en vooral in de avond is ook op andere plaatsen kans wat lichte neerslag.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services