Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag zon en wolken, morgen regen.

Gepubliceerd: Vrijdag 09 november 2018 06:48

Het WEEFF weerbericht met vandaag zon en wolken, morgen regen.

WESTFRIESLAND - De dag start vrijdag bewolkt maar in de loop van de ochtend komt de zon er meer en meer doorheen en vanmiddag is het zelfs vrij zonnig. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 12 bij een matige zuid/zuidoostelijke wind.

Zaterdag start kletsnat. In de middag is er een mix van buien en opklaringen. Het wordt 12 graden in het noorden tot 14 in het zuiden en er waait een stevige wind uit het zuiden tot zuidwesten.

Zondag trekt een nieuw regengebied over het land. Later op de dag wordt het weerbeeld, net als zaterdagmiddag, waarschijnlijk weer een mix van buien en opklaringen. Met maxima van 12 graden op de Wadden tot 15 in Limburg is het zacht voor de tijd van het jaar. De zuiden- tot zuidwestenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig.

Maandag kan het in het zuiden van het land zelfs regionaal 16 graden worden. In de rest van het land wordt het 12-15 graden. Normaalgesproken ligt de middagtemperatuur half november op 9-10 graden. Er is weinig ruimte voor de zon en de kans op regen is de hele dag groot.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services