Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag zonneschijn

Gepubliceerd: Donderdag 14 februari 2019 05:53

Het WEEFF weerbericht met vandaag zonneschijn

WESTFRIESLAND - Vandaag is er eerst nog wat sluierbewolking. Later overheerst zonneschijn. De temperatuur komt uit op 10 tot 11 graden en er waait een zwakke tot matige zuidenwind.

Morgen belooft het opnieuw een prachtige lenteachtige dag te worden. De zon maakt overuren en er is nauwelijks een wolkje aan de lucht. Bovendien blijft het de hele dag droog. Met maxima van 12 graden in de kustgebieden tot lokaal 15 graden in Limburg is het voor het gevoel voorjaarsachtig. Normaal is het halverwege februari 5-7 graden en daarmee is het vrijdag dus veel zachter dan gebruikelijk. Er staat een overwegend zwakke zuidoostenwind.

Zaterdag is er flink wat zon en ontstaan enkele stapelwolken. Het blijft droog en de temperatuur stijgt naar 10-14 graden. In Zuid-Limburg kan het lokaal 15 graden worden. Opnieuw staat er weinig wind en is het perfect weer voor een wandeling of fietstocht.

Zondag wisselen zon, enkele stapelwolken en sluierwolken elkaar af. Met maxima van 11 tot lokaal 15 graden blijft het lenteachtig.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services