Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag zonnig maar later meer bewolking

Gepubliceerd: Zaterdag 15 december 2018 06:22

Het WEEFF weerbericht met vandaag zonnig maar later meer bewolking

WESTFRIESLAND - klaart het geleidelijk op ofwel kans op zonneschijn. Tegen en tijdens de avond neemt de bewolking toe: in de loop van de avond en in de nacht naar zondag gevolgd door regen. Mogelijk valt er eerst sneeuw met daardoor kans op gladheid. Er is eveneens een kleine kans op ijzel. De temperatuur komt uit op waarden rond het vriespunt en de naar zuidoost ruimende wind wordt aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Zondag is het met de temperatuur alweer een stuk beter, overdag rond de 6 graden en in de nacht naar maandag dalend naar 3 graden bij een meest matige wind uit het zuiden. De zon zullen wij met enige regelmaat te zien krijgen.

Na zondag gaat de temperatuur nog verder omhoog richting de 8 graden overdag en in de nachten rond de5 graden. De wind blijft in het zuiden zitten en is meest matig van kracht. Wel is er veel bewolking en zullen wij de zon maar af en toe te zien krijgen. Tegen het einde van de week stijgt de kans op neerslag en gaat de temperatuur richting de 10 graden.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services