Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag zonnige momenten

Gepubliceerd: Zondag 21 oktober 2018 05:46

Het WEEFF weerbericht met vandaag zonnige momenten

WESTFRIESLAND - Vandaag is het net zoals zaterdag een vrij rustige dag wat het weer betreft. zon en bewolking wisselen elkaar af en met een middagtemperatuur van 16 graden is het een vrij rustige herfstdag. De wind waait uit het zuidwesten en is vrij matig van kracht, 3Bft. Vanavond trekt de bewolking verder dicht en kan er vannacht wat lichte motregen gaan vallen. De temperatuur daalt dan naar een graad of 11.

Maandag overdag een middagtemperatuur van 13 graden bij een matige wind, 4BFt. uit het noorden. Uit de aanwezige bewolking kan nog wat lichte neerslag gaan vallen maar veel zal dit niet zijn. Niet genoeg om de al maanden durende droogte op te lossen. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 9 graden.

Na maandag nog een paar rustige vrij bewolkte dagen, overdag een temperatuur van 14 graden op dinsdag, 15 op woensdag en 13 op donderdag. De wind is vrij krachtig, op dinsdag mogelijk boven op en vlaktes en water krachtig en waait uit uit het noordwesten.

Na donderdag komt er een omslag in het weerbeeld, vanaf de Noordzee komt er een front met regen onze kant op waardoor het rustige najaarsweer omslaat in onbestendig weer met elke dag wel een paar mm aan regen. De temperatuur gaat ook flink onderuit naar overdag een graad of 9 en in de nachten naar een graad of 5.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services