Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag zonnige perioden

Gepubliceerd: Dinsdag 13 november 2018 06:07

Het WEEFF weerbericht met vandaag zonnige perioden

WESTFRIESLAND - Vandaag komen vooral in de noordelijke helft van het land nog enkele buien opdraven. Voor de rest droog weer met nu en dan zonneschijn. De maximumtemperatuur bedraagt circa 12 graden. De wind ruimt naar het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig. Aan zee zijn windstoten tot ruim 60 km/uur mogelijk. In de loop van dinsdagmiddag zwakt de wind geleidelijk af.

Woensdag heeft het noorden eerst nog te maken met wolkenvelden. In het zuiden schijnt de zon flink en in de loop van de middag breekt ook in het noorden de zon vaker door. Het blijft droog en het is zacht met 11 graden op de Wadden en 14 in Brabant langs de Belgische grens. De zuidenwind is overwegend matig van kracht.

Donderdag en vrijdag is het rustig herfstweer dankzij de invloed van een hogedrukgebied boven Oost-Europa. In de nachten vriest het in het binnenland licht en is kans op mist. Overdag duurt het regionaal een tijd voordat het ochtendgrijs is verdwenen. Daarna is het vrij zonnig en droog bij weinig wind uit een zuidoostelijke richting. Donderdag wordt het 9 graden op Terschelling en 14 in Zuid-Limburg. Vrijdag valt de temperatuur met 8-12 graden iets lager uit.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services