Live Live

Het WEEFF weerbericht vanaf de middag zonnige perioden

Gepubliceerd: Donderdag 31 januari 2019 05:39

Het WEEFF weerbericht vanaf de middag zonnige perioden

WESTFRIESLAND - Vandaag nemen de neerslagkansen af en later op de dag komt de zon er wat vaker aan te pas. De temperatuur stijgt naar 3 graden en de wind krimpt naar het zuidoosten en is matig van sterkte. In de ochtend is het trouwens nog glad.

Morgenochtend gaat de neerslag ook in het noorden over in regen en na de ochtendspits is de meeste gladheid verdwenen. In de loop van de ochtend wordt het vanuit het zuiden overwegend droog.

Morgenmiddag is er vrij veel bewolking. Wel is het overwegend droog. De maximumtemperatuur komt uit op 3 graden in het noorden tot 6 in het zuiden.

Morgenavond en in de nacht naar zaterdag is het bewolkt en neemt in het zuiden en zuidoosten de kans op neerslag toe. De minima variëren van 2 graden in het zuidwesten tot -2 in het noordoosten.

Zaterdag is het grijs en is kans natte sneeuw. Het kwik stijgt naar 2-4 graden. Zondag draait de wind naar het noordwesten. Daarmee worden winterse buien vanaf de Noordzee over ons land geblazen. Er zijn wolkenvelden en zonnige perioden. De maxima komen uit op 3-5 graden.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services