Live Live

Hollandia en Alcides in evenwicht.

Gepubliceerd: Maandag 15 april 2019 08:12

Hollandia en Alcides in evenwicht.

HOORN - In een matig bezocht Julianapark speelde Hollandia tegen zijn naaste concurrent op de ranglijst een wedstrijd zonder doelpunten. Hollandia had gezien de kansen recht op de drie punten maar winsten deze niet te verzilveren. Hollandia miste acht spelers door blessures en schorsingen. De complimenten gaan uit naar het team dat trainer Charles van Altena in het veld bracht.

Hollandia begon de eerste helft met enkele kansen op het doel van Danny Bos van Alcides, deze werden echter door de verdediging van Alcides teniet gedaan. Met gelegenheids linksbuiten Tom Overtoom die in de eerste helft veel werk verzette werkte het gehavende Hollandia een bevredigende eerste helft af. Maar liefst acht spelers miste trainer Charles van Altena in deze belangrijke fase van de competitie.

De tweede helft had Alcides meer balbezit dan Hollandia, maar kon echter dit niet omzetten naar doelpunten door prima werk van de Hollandia verdediging. Ondanks dat het middenveld een domein werd van Alcides bleef Hollandia gevaarlijk en schiep zich diverse kansen tegen de ploeg uit Meppel. Hollandia bleef zondagmiddag steken op een 0-0, maar mag dit als compliment beschouwen door het harde werken dat in het Julianapark met een matige steun van haar supporters op de mat bracht.

Foto: Hollandia 

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services