Live Live

Hollandia en Purmersteijn delen de punten

Gepubliceerd: Maandag 11 februari 2019 12:20

Hollandia en Purmersteijn delen de punten

HOORN - Purmersteijn dat in de eerste helft de gevaarlijkste ploeg was zag in de in de 15e minuut een snoeiharde kopbal via de onderkant van de lat terug het veld inspringen. Hollandia gewaarschuwd voor de aanvalsdrift van de Purmerenders pakte in die fase beter het middenveld op.

Na een valpartij in het Hollandia strafschopgebied, was het Daniel Schermer die in de 24e minuut de strafschop benutte en daarmee de ruststand op 0-1 bepaalde.

Na de thee kwam Hollandia beter uit de startblokken dan Purmersteijn, in de 52e minuut van het de alert reagerende Pieter Mulder die de bal uit een corner achter doelman Richard de Groot binnen tikte en de stand op 1-1 bracht. Beide ploegen kregen daarna nog enkele kansen maar de echte strijd werd op het middenveld uit gevochten. Het ruime aanwezige publiek kreeg vanavond een spannend maar geen goede wedstrijd voorgeschoteld maar sprak achteraf van een vermakelijke avond.

Hollandia: Nick van Santen, Thomas de Jong, Nick de Wit, Daan Buurman, Robin Muller van Moppes (84e Bart Groot), Sven Deen, Nick Kuin, Jay Simons (87e Jorg Ooievaar), Mark Zwagerman, Kevin Giele en Pieter Mulder.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services